Nieuws

Welkomstbrief - technisch beheer van uw VvE Brugweg Oosterzijde

Door middel van dit schrijven willen wij ons voorstellen als technisch beheerder binnen uw VvE (Vereniging van Eigenaars). Partners In Technisch Beheer B.V. zal vanaf 01-02-2022 het technisch/bouwkundig beheer uitvoeren voor de gemeenschappelijke voorzieningen binnen het complex Brugweg Oosterzijde te Rotterdam, het Noorderlicht.
Lees meer

Rookmelders verplicht

Vanaf 1 juli 2022 moet in elk huis op elke verdieping een rookmelder hangen. Ook als je in een huurhuis woont. Waar moet u op letten als je een rookmelder ophangt? Wij helpen je op weg:
Lees meer

Verlenging TIJDELIJKE parkeervergunning is mogelijk zonder VOLverklaring

Voor het parkeren van uw eigen auto kunt u een TIJDELIJKE parkeervergunning voor bewoners verlengen zonder Volverklaring.
Lees meer

Parkeervergunning - Aanvulling op notulen Algemene Ledenvergadering 13 november,

Op woensdag 27 november hebben wij, het bestuur, naar aanleiding van een brief over de implementatie van het betaal parkeren de volgende reactie vanuit de Gemeente ontvangen: 
Lees meer

Aanvraag TIJDELIJKE parkeervergunning is nu mogelijk zonder VOLverklaring

Voor het parkeren van uw eigen auto kunt u een TIJDELIJKE parkeervergunning voor bewoners aanvragen. In verband met de aanwezigheid van een parkeergarage in ons gebouw wordt er door de gemeente Rotterdam echter alleen een TIJDELIJKE parkeervergunning aan de bewoners verstrekt. Na de eerste aanvraag moet u deze vergunning ieder jaar zelf verlengen. 
Lees meer

STORINGSPROTOCOL

Dit storingsprotocol is van kracht voor allerlei storingen in en aan de gemeenschappelijke delen van ons complex. Te denken hierbij valt aan problemen met de garagedeuren, storing van de liften, storing aan centrale schuifdeuren, niet werkende buitenverlichting, etc..

Het is niet de bedoeling dat er direct contact wordt opgenomen met de betreffende leverancier van het instoring gevallen systeem!
Lees meer

VERSTOPTE AFVOER?

Wanneer afvoeren verstopt zijn, verzoeken wij je ook om contact op te nemen met Van Assen en Stoorvogel. De VvE heeft ten behoeve van alle eigenaars een collectief service contract afgesloten met Riool.NL. Deze riolering ontstoppingsdienst kent ons complex zeer goed en is op de hoogte van alle mogelijke problemen met de afvoeren. Wanneer blijkt dat de verstopping is veroorzaakt door nalatigheid dan zijn de kosten voor het opheffen van de verstopping voor eigen rekening.   

Toegang tot Twinq

De toegangslink naar Twinq is aangepast. de nieuwe teogangslink is https://portaal.twinq.nl
Lees meer

Schilderwerk

In opdracht van de Vereniging van Eigenaren gaan wij een start maken met het buitenschilderwerk aan uw woning. 
Overzicht fase

CV ketel's

Per abuis is het postadres van de Eilanden installatiebedrijf bij het printen weg gevallen. Onze excuses hiervoor. 
Lees meer