Welkom op de website van het Noorderlichtcomplex

Dit is de officiele website van de Vereniging van Eigenaren Brugweg Oosterzijde Noordereiland te Rotterdam. Door de bewoners op de oprichtingsdatum van de VvE in 2002 kortweg het Noorderlichtcomplex genoemd. De vereniging heeft ten doel het behartigen van de belangen van de gemeenschappelijke eigenaren van het complex gelegen aan de Brugweg, Prins Hendrikkade. Maaskade en de Ruijterstraat. Het is een actieve vereniging met de nadruk op leefbaarheid van het complex en zijn bewoners. Het complex bestaat uit 163 koopappartementen en 50 huurwoningen van Woonstad voor 55 plussers. De plint heeft ca 2800 M2 bedrijfsruimte. Vanaf oktober 2015 heeft zich in een van de bedrijfsruimte op ca 800 M2 een kleinschalig zorgpension gevestigd. ( Buurtzorg Nederland ).
NUTTIGE INFORMATIE, LINKS EN E-MAILADRESSEN:
Onze huismeester Arnold staat in dienst van ons allen, maar dat houdt niet in dat u Uw grofvuil maar eenvoudig in de containerruimte kunt dumpen en denken dat de huismeester het wel opruimt. U dient zelf te zorgen voor de afvoer van uw grofvuil de gemeente komt dit na afspraak weghalen. U kunt een afspraak maken per:
E-mail:informatie@roteb.rotterdam.nl of per telefoon: 14010

Ook uw wijk heeft een buurt bestuurt waar u terecht kan met klachten over verkeersoverlast, kapotte trottoirs, defecte straatverlichting en vervuiling van uw omgeving dit kan via de Website http://buurtbestuurt.nl/eiland

Uw wijkagent is Martin van der Kaaij. Heeft u het vermoeden van een hennep plantage in uw omgeving of andere verdachte zaken dan is Martin de aangewezen persoon hij is te bereiken per mail martin.van.der.kaaij@politie.nl
Alleen bij spoedeisende calamiteiten bel je 112 of anders 0900-8844.

Voor uw administratieve vragen is onze administrateur verantwoordelijk per mail of per telefoon:
info@volgensbartjens.nl of per telefoon 010-4330177.

Voor al uw technische vragen, klachten is onze technisch beheerder verantwoordelijk per mail of telefoon
info@vanassen-stoorvogel.nl of per telefoon: 0174-221698.

Onderstaand vindt u een overzicht van alle bestuursleden van de VVE.

Frans Tieman Voorzitter

Patrick van IJsselmuide Secretaris